Tips

Bra grejer

5 juli, 2015

Jag har tipsat tidigare och jag gör det igen. Med på resan som badhandukar har vi Hamam towels. Tunna stora handdukar i bomull. Fyra såna som vi har på stranden tar ungefär samma plats i resväskan som en vanlig badhandduk. Dom torkar på ett kick i solen.

I min fantasi har vi alla kritvita Hamamer med en smal beige rand på. Men eftersom verkligheten inte överensstämmer när man är en barnfamilj har vi alla olika färger på våra handdukar (ingen vit) och det fungerar det också.

Våra kommer från Lou & Friends.

  
  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Agneta 8 juli, 2015 at 19:05

  Tack för tipset! Handdukar är nu beställda inför vår semester.

  • Reply Linda K 9 juli, 2015 at 18:41

   Jag garanterar nöjdhet!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.