Helt apropå

When you work as a statlig tjaensteman

16 juni, 2015

tumblr_mronqr0FPY1sfbtx7o1_400When one of five administrativa system doesn’t work because you updated Java, and another one only works in IE7 and another har uppdaterats and became worse than it already was.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nina 16 juni, 2015 at 11:50

  Hahahaha! Vilken garvattack jag fick!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  • Reply Linda K 16 juni, 2015 at 12:21

   😀

   jag har provat på diverse såna där undersök och samla poäng. hittills har jag inte tyckt det är värt tiden det tar. kanske får testa igen då…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.