Djupa tankar

Ska bara

8 juni, 2015

Skala potatis vs bläddra i något av två färska magasin. Alternativt googla fram ett recept för festlighet senare i veckan. Eller kanske bättra på nagellacket så att det håller någon dag till. Varför inte packa i ordning allt inför morgondagen så jag slipper senare ikväll när den stora tröttheten sätter in. Googla det-där-schyssta-plagget-jag-skulle-vilja-sätta-tänderna-i. Skriva tackkortet som planerat. Kanske rent utav börja sätta in framkallade foton i album. Fila på semesterpacklistan kan man alltid göra. Inte så kul kanske, men gå ett varv i huset och plocka har visat sig effektivt.

Eller så skalar jag bara den där potatisen.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 8 juni, 2015 at 19:26

  Här har den stora tröttheten redan satt in. Jag är hysteriskt kissnödig, men tveksamt om jag orkar resa mig från soffan. Kan bli jobbigt det här, vad som än sker 😮

  • Reply Linda K 8 juni, 2015 at 20:49

   ho ho, jag håller tummarna för dig! … jag skalade den förb****de potatisen jag…

 • Reply Pernilla 8 juni, 2015 at 21:52

  Hej Linda,
  Visst har du varit på Sardinien en eller två somrar? Har du något tips på vad man inte bör missa? Stränder, mat, shopping etc… Vi kommer att vara där i två veckor och åka runt en hel del, från norr till söder. Tack på förhand!

  • Reply Linda K 9 juni, 2015 at 08:32

   ja det har jag! härlig ö, skriver gärna ner några tips. lite från ett barnfamiljsperspektiv då, men det finns godbitar i det också 🙂 återkommer snart med ett inlägg!

 • Reply Pernilla 9 juni, 2015 at 08:40

  Super! Ser framemot det!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.