Helt apropå

Grattis Pippi

5 juni, 2015

Idag följde jag med Astrid Lindgren till skolan. Hon var finklädd med vit blus, kavaj och basker. En käpp att stödja sig på, hon är ju lite till åren, Astrid. I skolväskan hade hon även en av sina egna alster, Karlsson på taket, och en röd basker. Man kan ju faktiskt vilja byta färg under dagen!

Varför detta? Jo, Pippi Långstrump fyller 70 år och det firar skolan med maskerad på Astrid Lindren-tema. Barnen får klä ut sig till Emil, Karlsson, Ronja, Madicken, Lotta på Bråkmakargatan, Tjorven, ett Lejonhjärta, etc etc. Tilde ville inte vara någon av Astrid-figurerna. Hon ville vara Astrid!

astrid

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 5 juni, 2015 at 10:31

  Bra val. Härlig unge du har där!

  • Reply Linda K 5 juni, 2015 at 17:18

   jag tycker det var riktigt finurligt att välja astrid 😀

 • Reply Josefin 5 juni, 2015 at 12:08

  omg, vilket underbart barn du har!

  • Reply Linda K 5 juni, 2015 at 17:18

   jag är benägen att hålla med 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.