Helt apropå

Somebody loves me oh-oh-ho

28 maj, 2015

Eller nja, jag ville mest ha en anledning att skriva lite låt som jag har i huvudet för stunden. Älskad av mina kollegor är kanske att ta i, men när jag lyckades logga in på jobbmailen via mobilen ikväll var jag iallafall eftersökt av många. Och efterlängtad? Tolkningsfråga.

Vilken himla dag. Först ingen dator. Sen brandövning, vilket väl i och för sig är en bra sak men den liksom rubbade cirklar. I och med att jag inte hade tillgång till det elektroniska försvårades vissa arbetsuppgifter  – vilket i och för sig ledde till att jag fick kuta runt ganska mycket och fick motion. Vid ett kuta-runt-tillfälle körde jag min redan skadade tumme (trot eller ej men jag körde tummen rakt in i en morot och fick in en morotsflisa under nageln vilket medförde en bultande ond tumme) in i en dörr. Böjde upp nageln och ökade bultandet med ungefär 200 procent. Sen blev jag vansinnig på sonen som totalt saknar förmåga att plocka undan efter sig. På det en ilskeattack på maken som av okänd anledning valt att kasta skräp utanför soppåsen.

Ni fattar att jag är som förbi va?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jessica E 30 maj, 2015 at 22:04

  Skönt att höra att din son är dålig på att plocka undan efter sig! Började misströsta på min förmåga att uppfostra mina två tjejer 8 och 6 år som inte heller plockar tillbaka det som glatt plockas fram.. 🙂

  • Reply Linda K 31 maj, 2015 at 11:25

   nöta nöta nöta nöta…. :S

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.