Dagens

Fredag

22 maj, 2015

Tips! Soft Goat har en finstickad t-shirt i cashmere. Tunn och skön, och perfekt värmande utan att vara för mycket när det inte är tokvarmt ute. Har den på idag!

20150522Ljusgrå finstickad t-shirt Soft Goat, jeans COS, lilavit rock Rodebjer, svarta skor Tiger

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply B-M 22 maj, 2015 at 13:19

  Tar du bort den första kommentaren, min e-mail kom med i misstag?

  • Reply B-M 22 maj, 2015 at 13:21

   Som sagt, spanar på samma rock men i svart som är till salu på en byt-och-sälj-sajt. Stl 38, vad har du på din? Skall man månne slå till, den är så där lagom fladdrig med litet attityd utan att ändå vara ”boho-chic” (gillar inte :)) Säljaren begär 180 euro men kanske man kan pruta….

   • Reply Linda K 22 maj, 2015 at 13:47

    min är en small. jag tycker själv jag har ganska kraftiga axlar och den här sitter bra på mig. brukar ha 38. jag har liiite känslan av att gå runt i morgonrock, men när jag sa det till en kollega meddelade hon att det inte ser ut så utan bara är snyggt 🙂 boho-chic är jag också gärna utan. jag gillar min mycket, svart känns ju ännu mer användbar än min. försök pruta tycker jag!

  • Reply Linda K 22 maj, 2015 at 13:48

   japp!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.