Helt apropå

Sa Tilde

19 maj, 2015

– Mamma, Greta hade bh i skolan idag. Hon börjar bli en riktig kvinna hon. Riktiga örhängen och bh!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply AboutAlice 19 maj, 2015 at 21:46

  Hur gammal är Tilde?

 • Reply AboutAlice 20 maj, 2015 at 11:11

  BH i skolan då… Är jag konservativ om jag tycker att barn inte ska få ta på sig det? (utgår ifrån att ingen sjuåring behöver)

  • Reply Linda K 20 maj, 2015 at 11:33

   nu har jag inte sett det med egna ögon, men jag gissar att det var mer av ett linne. sjuåringar brukar inte ha så mycket att fylla bh:ar med. dottern brukar ha mina på huvudet (inte i skolan dock) och leka djur med gulliga öron. också ett användningsområde.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.