Helt apropå

Fifa(n) 15

18 maj, 2015

Ett nytt X-boxspel har kommit innanför hemmets dörrar. Det är omöjligt att säga vem som är mest exalterad, min man eller min son. Det spelas fotboll. Och nu är dottern också med och spelar. Hon är Zlatan. Jag förstår ingenting och jag roas absolut inte. Jag tänker gå och lägga mig med en bok. HÖR NI DET, JAG GÅR OCH LÄGGER MIG OCH LÄSER NU!

Ingen reaktion. Dom kommer att spela till midnatt.

fifa

Min dotter.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Leif L 19 maj, 2015 at 05:01

  Här har vi envägs infektion. Här är mycket mot och litet för. Matiriella ting kan ersättas men inte människor. Här behövs lätta på trycket.

  • Reply Linda K 19 maj, 2015 at 07:37

   Det hela slutade med att make och dotter läste godnatt och att jag och sonen gjorde samma sak, så jag är ganska nöjd ändå 🙂

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 19 maj, 2015 at 07:55

  Din dotter har ju bra smak iaf. Alltid något.

 • Reply Solrosfron 19 maj, 2015 at 08:21

  Underbart och igenkännande. Även om det här är mer spel för sonen, sport på tv för mannen, serier på paddan för dottern och sedan jag. Väldigt uppdelat på kvällarna och lite trist är det allt… Otroligt stilig blogg btw 😉

  • Reply Linda K 19 maj, 2015 at 08:44

   alla har vi våra intressen, men ibland får man ryta ifrån och säga NU JÄKLAR SKA VI HA TREVLIGT TILLSAMAMMANS! ;D

   tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.