Djupa tankar

Som gör

15 maj, 2015

Man blir ju alldeles förvildad av alla dessa lediga dagar. Det enda som möjligtvis håller tillbaka är det tragiska vädret. Som gör att man går på bio med baren. Som gör att man helst stannar inomhus. Som gör att man fikar med vänner. Som gör att man bloppar lite och packar/skickar lite. Som gör att man bestämmer sig för att behålla en kjol men lägga upp den något och får hjälp av en duktig vän med det. Som gör att man åker till sitt kassa lilla centrum och bunkrar upp med ganska mycket vin. Som gör att man testar Perfect day till middagen och tycker att det är helt ok. Som gör att man på grund av mage och höfter inleder sitt nya sunda liv ännu en gång. Som gör att man ser på House of cards och alltid häpnar över hur snygg Robin Wright är.

house-of-cards-saison-2-netflix-robin-wright

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.