Djupa tankar

Leddigo, leddigo-o-o

14 maj, 2015

Eller, let it go, om jag ska förtydliga Tildes uttal av favorit-Frost-sången.

Det är kanske det jag måste göra här hemma för att inte explodera? Släppa taget. Inte bli tokig på familjemedlemmar som inte plockar undan efter sig, som inte fullföljer sådant som att duka av utan lämnar utvalda delar kvar på matbordet och diskbänken, som sprider kläder över golvet så att jag snubblar över dom, som lämnar blöta handdukar på golvet i badrummet så att de aldrig torkar, som glömmer att spola toaletten efter sig (!), som inte tar tag i saker om jag inte påminner om och om igen, som undrar var deras kläder är och inte fattar att de inte tvättar sig själva, som… jag kan fortsätta hur länge som helst. Men jag tänker att nu får jag släppa. Inte bry mig. Sluta tjata om allt. Låta det vara och se vad som händer. Framför allt låta familjemedlemmarna se vad som händer. När inte hustru/mamma fixar och håller efter.

Jag ska bli en Elsa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.