Helt apropå

Hjälp mig hjälpa mig

11 maj, 2015

Jag har en kompis som jobbar som tapetserare. Hon klär om, syr in och ut, ändrar och gör allting jättefint. Har räddat mig ett antal gånger. Nu ska hon fixa laptopfodral till mig och maken. I läder. Vi har fått hem färgprover och JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG! Min man tycker jag ska välja brunt, men han fattar ju ingenting. Jag är väl inte en brun läderperson heller!

Jag tänker så här: svart är det absolut smartaste valet. Det fungerar till allt, jag kommer inte att tröttna, smuts syns inte. Jag tänker också så här: Ljusast möjliga naturfärgat. För att det är vackert och fräscht som en dag, det fungerar också till allt, det kommer att åldras vackert och en fläck här och där är nästan bara till sin fördel.

Så? Hjälp en kvinna i nöd!

farger

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Helen 11 maj, 2015 at 08:11

  Ljust läder helt klart, åldras med värdighet och blir klart snyggast med tiden. Lycka till och hoppas vi får se fodralet när det är klart.
  /Helén

 • Reply Johanna Evelina 11 maj, 2015 at 09:45

  Ljust helt klart! Ser lite lyxigare ut, och lite mer genomtänkt. Svart kan vem som helt komma undan med, och hur många svarta laptop-fodral finns det inte redan?

  • Reply Linda K 11 maj, 2015 at 10:26

   Ja men herregud så klart att jag ska ha ett ljust fodral! Tack!

 • Reply Jessica E 11 maj, 2015 at 10:44

  Ljust läder! Ta den som är kl 12!

  • Reply Linda K 11 maj, 2015 at 11:33

   ja ljust! inte den allra ljusaste alltså?

 • Reply Chirstopher 11 maj, 2015 at 21:25

  Brunt. Men mörkt, typ kastanjebrunt. Det funkar till allt, och det åldras med värdighet!

  / C.

 • Reply p. 11 maj, 2015 at 22:47

  ljust! blir bara snyggare och snyggare med tiden.

 • Reply Malin 11 maj, 2015 at 23:40

  Precis. Ljust. I någon form.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.