Djupa tankar

Svarve i mitt hjärta låt mig besjunga dig nu

8 maj, 2015

svarveI morse vandrade jag på Svarvargatan. Och kastades mer än tio år bakåt i tiden. När kusin U bodde just här och det var regelbundet häng i hennes fina lilla lägenhet. När jag var mammaledig med Carl var det veckovisa besök. Carl fick smaka sin första semla och åt tills han kräktes. Det var tjejmiddagar och efter-jobbet-fikor. Det var diskussioner kring min nyförälskelse (numera make) och kring nästa köp på Svenskt Tenn. Det var tider det.

En hyvens gata helt enkelt!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hannah 8 maj, 2015 at 11:10

  Hej! Himla fin ny blogg du har. Jag har följt din blogg sen den hette en trettioåringnåntings-liv-och- lustar tiden. En av de första bloggar jag hittade och en jag alltid återkommit till, mycket tack vare din kompletta länklista och dagens outfit bilder. Ville bara säga hej här på nya bloggen och lycka till! (men jag saknar länklistan..)

  • Reply Linda K 8 maj, 2015 at 11:16

   Hej! Vad kul tack, då har du hängt med länge. Ja länklistan ja, den får du kolla i gamla bloggen 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.