Nytt

Som vi säger i modesvängen

8 maj, 2015

Hello lovers!

filippakheels

 

Det är ju alltid trevligt med lite utförsäljning. Om det finns bra grejer. Skor är ofta ett säkert kort, tycker jag. I övrigt fanns där inte mycket att hurra för idag. Mest plagg i storlek XL (utmärkt om man har den storleken såklart!) och typiskt såna plagg som blivit över och inte sålda i butik.

Vilket osökt leder mig in på frågan: varför tar man fram illa sittande kläder som är ljuslila och orange? Det torde stå klart för alla med ögon att dessa är färgerna som inte säljer och som alltid hänger kvar på rean. Men jo, år efter år ska det ändå finnas där. Slikig ljuslila klänning och oformlig orange top.

Bra för min plånbok dock!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.