Lista

Glad av

6 maj, 2015
 • att få komplimanger för min klädsel. Alltid roligt att andra uppmärksammar att man inte bara gått in i klädkammaren och på måfå famlat. Har idag fått höra Vad du är uppklädd (jag tolkar det positivt) och Vad cool du ser ut.
 • era kommentarer! Det är så kul när det trillar in ett tyck, en fråga, ett glatt tillrop eller vad som helst. Jag fattar att det är många som läser och som inte skriver, är sannerligen själv ingen expert på att kommentera på andras bloggar. Men det är SÅ roligt när jag hör av er, tack!
 • att upptäcka att jag varit ganska ambitiös jobbmässigt och fått undan en del bara-gör-det-här-nu.
 • kollegor som är roliga och får mig att skratta.
 • kläder som ser ut att torka.
 • att det är min tur att veckohandla ikväll. Inte!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 6 maj, 2015 at 14:43

  Och nu skiner solen också!

  • Reply Linda K 6 maj, 2015 at 14:49

   det blir en torr hemfärd! 😀

 • Reply AboutAlice 6 maj, 2015 at 20:44

  Åh spännande. Du hängde efter mig så jag hänger efter dig. Såklart.

  Du och jag Linda. Du och jag.

  • Reply Linda K 6 maj, 2015 at 20:59

   du och jag, anna, alltid du och jag.

   … nesser?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.