Djupa tankar

Suget

4 maj, 2015

Nu är jag duktigt trött på min förkylning inte riktigt vill släppa greppet. Jag vet inte hur det är med er men jag liksom känner hur jag ökar ett kilo här och ett kilo där när jag inte kan träna. Det handlar inte om att bli smal som en vidja, den tiden är jag förbi åldersmässigt. Nej jag är nöjd så länge jag fortsätter komma i mina kläder. Det tycker jag är bästa viktkollen, dom där jeansen som sitter som en smäck när jag är lagom och dom där kostymbrallorna som har det perfekta hänget när jag är på topp. När det börjar sitta tight och kännas obehagligt är det hög tid att skärpa till sig.

Igår tog jag en gå-snabbt-runda på en timme med hantlar i nävarna (ser säkert mycket intelligent ut, som att vara ute och gå med osynliga stavar). Idag cykel till och från jobbet. Jag blir tokig annars. Och jag tror det är ett sätt att faktiskt mota bort förkylningen helt. Måndagar för övrigt är min sundaste dag. Nya tag, friskt tänk. Sen tenderar min styrka och motivation att falna när helgen närmar sig. Men det kan väl vara ok det också.

Planerna framöver: cykla till jobbet tisdag, onsdag och torsdag. Lunchträna intervall flex på torsdag. Fredagsfys innan fredagsmys med vår jobb-PT på fredag. Sen får vi se om jag pallar med morgonpasset på lördag. Kanske inte.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lovisa 4 maj, 2015 at 19:54

  Jag gillar verkligen nya bloggen/hemsan, heja! Om jag skulle få lämna ett önskemål så är det att jag skulle vilja att textdelen var något, lite smalare. När man läser på datorn så tycker jag att det liksom krävde för mycket ögonrörelser. Förstår du hur jag menar? Verkligen en liten grej, men tänkte att du kanske ville ha feedback. Och så undrar jag förstås om det går att importera din gamla blogg? Jag söker jätteofta där efter saker jag kommit på att du skrivit om där jag vill läsa vad du sagt eller vad dina kommentarer sagt.

  • Reply Linda K 4 maj, 2015 at 20:15

   tack vad kul att höra! jag tar gladerligen emot feedback och förstår precis vad du menar, tycker själv att det känns utbrett. tror att det kanske är en vanesak, att bloggen var mer ”hoptryckt” förut? jag tänker att jag testar så här och ser om jag vänjer mig eller om det är läge/går att ändra.
   jag är osäker på om det går att importera från blogger till wordpress. har resonerat som så att det här ska vara en nystart och att jag inte tar med det gamla hit. men jag lägger gamlingen som en länk högst upp, så kan man ju lätt klicka sig dit. Ok?

 • Reply Lovisa 4 maj, 2015 at 20:31

  Ja, du har nog rätt, det är kanske en vanesak. Nu när jag är inne i kommentarsläget och läser inlägget tycker jag att det är perfekt bredd på det, så om jag inte skulle vänja mig får jag väl läsa så istället. 😉 Gillar också ”Du kanske också gillar…”-delen! Många, roliga nya funktioner!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.