Djupa tankar

En utmärkt/usel pakt

4 maj, 2015

Ett gäng kollegor som föredrar riktigt mjölk framför sådan som finns i pulverform i kaffeautomaten har gått samman och bildat en mjölkpakt. Vi har ett schema och varje vecka är en person ansvarig för att köpa två förpackningar mjölk (en grön och en röd – mycket viktigt detta).

Jag vill hävda att det är en mycket bra pakt och en riktigt usel pakt. Bra för att det är ju härligt att värma en slurk äkta mjölk (jag väljer grönt) till sitt kaffe när helst lusten faller på. Usel för att lusten inte kan falla på när jag vill. Dels tenderar mjölkansvaret att glömmas bort, dels är jag så tidigt på jobbet att när jag vill ha min första kopp vid strax efter åtta på måndag morgon är det inte alls säkert att mjölken hunnit nå fram. Å andra sidan, när man glömmer köpa mjölk utses ett straff, i form av att man får bjuda på nåt gott till eftermiddagsfikat på fredag. Vi kan säga som så, att straffen haglar tätt.

Jag? Jag glömmer aldrig min vecka!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.