Helt apropå

Hej Uppsala!

3 maj, 2015

uppsala

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply AnnaP 4 maj, 2015 at 13:39

  Hej hej, hälsar Uppsala tillbaka. Eller i alla fall jag, som bor här 🙂 /AnnaP

  • Reply Linda K 4 maj, 2015 at 13:41

   hej hej! Uppsala är alltid trevligt. Lite kallt i helgen bara!

 • Reply Sara 4 maj, 2015 at 20:27

  Är ni i Pelle Svanslöshuset? Är det värt ett besök? Har en 5-åring hemma och funderar på om vi ska ta en tur till Uppsala innan han är för gammal för att uppskatta det.

  • Reply Linda K 4 maj, 2015 at 20:49

   Vet du, Pellehuset finns inte kvar! synd och skam, för det var helt fantastiskt. nu har dom istället ett litet lekland i engelska parken. säkert jättekul för småttar. mina, 7 och 11, kändes för stora.

 • Reply Sara 4 maj, 2015 at 21:43

  Attans också! Nu känner jag mig som en usel mamma. Vi har pratat om det där Pellehuset här hemma länge nu men det har liksom aldrig blivit av och nu är det borta. Vad ska vi nu ha för anledning att åka till Uppsala? Iof fyller min femåring snart sex och tycker antagligen att Pelle Svanslös är lite för barnslig nu. Jag hinner inte med!

  • Reply Linda K 5 maj, 2015 at 08:00

   Uppsala är ju fint och värt ett besök ändå! Stadsparken har en rolig stor lekplats, sommartid kan man till och med ta en dusch (iallafall när jag var där för ett par år sedan). Ja det var ungefär vad jag hade att komma med, lite dåligt uppdaterad på Uppsala. Åk sommartid!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.