Djupa tankar

Sov du lilla videung… ja eller hur?

2 maj, 2015

Vad jag gör? Jo jag sitter här och väntar på att få skicka min spelnerdiga son i säng. Han bara måååste få spela lite till, för det får alla andra i hela universum göra så det så och pilutta mig. Den har alltså börjat, kampen den sömniga modern utkämpar för att hålla sig vaken längre på helgerna än sina barn. Sabla pigga barn, hur är det möjligt?! Jag minns det som igår när sonen var pytte och jag bara kunde stryka med fingret över pannan på honom så fladdrade ögonlocken och han föll i sömn. Funkar dåligt nu för tiden.

God natt då, om en evighet eller så.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 3 maj, 2015 at 08:01

  Just den förmågan borde man få ha kvar tills de flyttar hemifrån! Det vore mycket praktiskt.

  Jag är så glad att du fortsätter blogga och det har verkligen blivit snyggt detta nya, hälsar en annan Linda

 • Reply Linda K 3 maj, 2015 at 20:06

  eller hur! jag har försökt, men han viftar bara bort mig… tack! 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.