Nytt

Ähum, en väska

2 maj, 2015

Skärmavbild 2015-05-02 kl. 18.31.55Min vana trogen inledde jag med att tillverka en pappersmodell. Det kan jag verkligen rekommendera för att få en känsla av hur den ska kännas IRL, väskan man spanar på och kanske inte har möjlighet att klämma på. Pappersmodellen kändes mycket bra (förutom att den saknade botten. Det gör inte verklighetens väska. Phu). Så, ojsan, det blev en köp. Ett gott sådant vill jag tro. Fin sommarväska. Inte så stor, inte för liten. Den känns sådär gedigen med det flätade lädret. Jag får rent av lust att plocka fram mina Swedish Hasbeens, the perfect match!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Malin 2 maj, 2015 at 21:00

  Mycket diskret att inte berätta var den kommer ifrån. Men jag är nyfiken!

  • Reply Linda K 3 maj, 2015 at 21:37

   åh sorry! &Other stories 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.