Helt apropå

Visst känns det som att kärleken väntar

1 maj, 2015

instabrasaKlart vi också kollade eld igår. En ganska kort stund. Det spelar ingen roll hur mycket jag klär på mig, jag fryser alltid. Om jag inte står nära brasan förstås.

Vi hann i alla fall med att ta lotter. Med förra årets icke-vinst-trots-flertalet-lotter-sorg i minnet förberedde jag dottern på att det inte är säkert att man vinner, att man får vara beredd på det. Och så drog jag den gamla dängan: du vet Tilde, att om man har otur i spel har man tur i kärlek! Om hon förstod betydelsen av det påståendet är oklart, men hon nickade konspiratoriskt med mig.

Det blev vinst! Två nallar! Ingen kunde vara lyckligare än unga damen som visade sina vinster för alla. Jag fick dock lite hjärtknip när hon på vägen hem frågade hon mig: men mamma, hur blir det med kärleken nu då? 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.