Djupa tankar

Jag och alla andra “bikers”

30 april, 2015

Om vi säger så här: jag är inte ensam med att gå runt på stan med svart skinnjacka. Man kan säga att jag snarare är en i mängden med svart skinnjacka. Men vet ni vad? Det skiter jag just nu högaktningsfullt i. För jag har hittat en ultimat paj. Mjuk och varm, lagom rockig sådär och väldigt skön. Har aldrig förut känt mig bekväm i skinnjacka. Tyckt att det är fint på andra men inte på mig. Så, typiskt att jag hittar den perfekta samtidigt som skinnjacka blir på modet bland stans alla kids…

skinnjacka

Min.

Du kanske också gillar...

2 kommentarer

 • Svara Monica 1 maj, 2015 at 10:06

  Snyggt!
  Nu blir det ännu roligare att kika in här 🙂
  Hälsningar
  Monica

  • Svara Linda K 1 maj, 2015 at 10:30

   vad roligt, välkommen!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.